Binnenkort is het weer zover. Pasen 2016! Bekijk hier wat 't Zwaantje u te bieden heeft!

 

Herberg met karakter  

Een veelzijdig horecabedrijf, dat durven we wel te stellen. Herberg Restaurant ’t Zwaantje in Mook is al decennialang een vertrouwd adres voor culinaire genieters, fietsers, wandelaars, gezinnen met kinderen, vakantiegangers en vergadergasten. Jong en oud, door de week en in het weekend, in de vrije tijd of vanuit zakelijk oogpunt: iedereen voelt zich thuis. Lekker wandelen in de bossen, struinen over de Mookerhei en dan gezellig naar ’t Zwaantje: voor koffie met Limburgse vlaai, een glas wijn bij de open haard of een heerlijke lunch of diner. In de zomer is ons gezellige terras het rustpunt van veel natuurliefhebbers.

Ook als u iets te vieren heeft, bent u van harte welkom. ’t Zwaantje verzorgt met liefde uw bruiloft, besloten diner of weekendje weg. Ook zakenmensen komen graag bij ons. Onze herberg ligt middenin de bossen, aan de rand van de Mookerheide. Groen doet goed, daar weten we alles van.

't Zwaantje bestaat al meer dan 130 jaar en wordt sinds jaar en dag uitgebaat door de familie Meeussen. Huidig eigenaar Richard Meeussen is de vijfde generatie. Ons bedrijf kent een rijke geschiedenis, boordevol gastvrijheid en tradities en daar zijn we trots op. En we blijven geschiedenis schrijven, op een eigentijdse manier, iedere dag opnieuw.

 

Openingstijden

Maandag zijn we Gesloten, maar u kunt altijd wat te drinken krijgen aan de achterzijde bij de "honesty bar" 

We zijn op Dinsdag t/m Vrijdag geopend vanaf 11.00 uur.

Zaterdag en Zondag zijn we om 10:00 geopend.

 

Honden zijn welkom in de herberg en op het terras.

 

't Zwaantje is een trotse Hofleverancier en lid van 't RestaurantGilde Kiste Trui.

  

 

Nieuws

Valentijnsmenu

Booking.com award

Nieuw speciaal tapbier


Agenda

Pasen 2016

Dekselse donderdag

Valentijnsdag - 14 februari

Nationaal bevrijdingsmuseum 1944-1945

Nationaal bevrijdingsmuseum - 11 februari

Een museum vol muziek - 6 t/m 14 februari


Vind ons ook op: