Naar buiten

Middenin het bos, aan de rand van de Mookerhei. Met water en heuvels 'om de hoek'. De omgeving van 't Zwaantje (ook wel bekend als Het Rijk van Nijmegen en de Maasduinen) is enorm gevarieerd en heerlijk om te fietsen en te wandelen. Bij onze receptie kunt u fietsroutes verkrijgen. Via Sanders Tweewielers kunt u fietsen, e-bikes en scooters huren. Hier vindt u de prijzen en de contactgegevens. Neem voor meer informatie en de verhuur contact op met Sanders Tweewielers.

Tip: in dit filmpje laat  Hans Haffmans zien hoe mooi en prachtig de Twee Schansen is. Wandel ook de Twee Schansen route samen met boordevol klassieke muziek. Deze route kunt u ook starten vanaf 't Zwaantje.

 

wandelroute Mookerheide

In onze herberg zijn verschillende routes verkrijgbaar, van enkele kilometers tot tien kilometer. Ook hebben we een bijzondere culinaire wandeling, de 3 Heerlijkheden, waarbij u ook de Wolfsberg en het Jachtslot aandoet.

fietsen bos en hei Fiets door de Maasvallei, langs bos en hei, richting Nijmegen, over heuvels en dalen. Of ga Duitsland in. In onze herberg zijn verschillende routes verkrijgbaar, ook aan de hand van knooppunten. Ook mogelijk: Happen en Trappen, een fietstocht van 44 kilometer waarbij u verschillende horecabedrijven bezoekt.
Overigens: 't Zwaantje heeft een ION oplaadpunt.
mountainbiken in bos Ook zijn in de bossen rondom 't Zwaantje diverse mountainbike routes te vinden. Klik hier voor meer info. Bovendien kunt u een of meerdere mountainbikes huren of onder begeleiding van een ervaren gids het bos in.

Voor kinderen is Dirk Das dé gids in het bos. Hij heeft zijn eigen avontuurlijke wandeling.

U kunt bij ons een bolderwagen huren, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen. 

 

Speciaal voor de sportievelingen: bij 't Zwaantje voor de deur start een echt Cooperpad. Houten paaltjes in het bos geven de route en de afstand aan. Onder andere gerealiseerd door Let's Go hardloopbegeleiding, kind aan huis bij 't Zwaantje.

 

Moeite met kiezen? 't Zwaantje biedt u diverse meerdaagse arrangementen zodat u voldoende tijd heeft om alle gebieden rondom 't Zwaantje te ontdekken en verkennen. 

 

Nieuws

Broodje van de maand

Nieuw tapbier

Nieuwe menukaart


Agenda

Dekselse donderdag


Vind ons ook op: