Naar buiten

Middenin het bos, aan de rand van de Mookerhei. Met water en heuvels 'om de hoek'. De omgeving van 't Zwaantje (ook wel bekend als Het Rijk van Nijmegen en de Maasduinen) is enorm gevarieerd en heerlijk om te fietsen en te wandelen.

Voor groepen hebben we verschillende mogelijkheden voor buitenactiviteiten en bijbehorende arrangementen. Neem contact met ons op en we maken een programma op maat. Voor een eerste indruk, kijk hier.

Onze omgeving en ons bedrijf inspireert talloze fotografen. Voor ons een reden om een fotowedstrijd te organiseren. Bekijk hier de schitterende foto's en doe zelf ook mee!

 

 

wandelroute Mookerheide

In onze herberg zijn verschillende routes verkrijgbaar, van enkele kilometers tot tien kilometer. Ook nordic walking is een mogelijkheid, zowel voor beginners als voor gevorderden. Voor groepen hebben we bovendien speciale arrangementen.
Ook hebben we een bijzondere culinaire wandeling, de 3 Heerlijkheden, waarbij u ook de Wolfsberg en het Jachtslot aandoet.

fietsen bos en hei Fiets door de Maasvallei, langs bos en hei, richting Nijmegen, over heuvels en dalen. Of ga Duitsland in. In onze herberg zijn verschillende routes verkrijgbaar, ook aan de hand van knooppunten. Ook mogelijk: Happen en Trappen, een fietstocht van 44 kilometer waarbij u verschillende horecabedrijven bezoekt.
Overigens: 't Zwaantje verhuurt fietsen en heeft een ION oplaadpunt.
mountainbiken in bos Ook zijn in de bossen rondom 't Zwaantje diverse mountainbike routes te vinden. Klik hier voor meer info. Bovendien kunt u een of meerdere mountainbikes huren of onder begeleiding van een ervaren gids het bos in. Kijk hier voor meer  informatie.

Voor kinderen is Dirk Das dé gids in het bos. Hij heeft zijn eigen avontuurlijke wandeling.

U kunt bij ons een bolderwagen huren, zodat ook de allerkleinsten mee kunnen. 

 

Speciaal voor de sportievelingen: bij 't Zwaantje voor de deur start een echt Cooperpad. Houten paaltjes in het bos geven de route en de afstand aan. Onder andere gerealiseerd door Let's Go hardloopbegeleiding, kind aan huis bij 't Zwaantje.

 

Moeite met kiezen? 't Zwaantje biedt u diverse meerdaagse arrangementen zodat u voldoende tijd heeft om alle gebieden rondom 't Zwaantje te ontdekken en verkennen. 

 

Nieuws

Valentijnsmenu

Booking.com award

Nieuw speciaal tapbier


Agenda

Pasen 2016

Dekselse donderdag

Valentijnsdag - 14 februari

Nationaal bevrijdingsmuseum 1944-1945

Nationaal bevrijdingsmuseum - 11 februari

Een museum vol muziek - 6 t/m 14 februari


Vind ons ook op: