Agenda

Singing X-mas

Woensdag 20 december 2017
't Zwaantje
18:30 uur
Singing X-mas
Buiten is het koud, maar binnen is het genoeglijk warm. Woensdagavond 20 december is het volop Kerstsfeer bij 't Zwaantje. Heerlijk tafelen en tussen de gangen door luisteren naar de Mookse zangroep "De Cantantes"

Terwijl u geniet van een vier-gangendiner, verzorgen de cantantes de muzikale gangen. Zij nemen u mee naar Bethlehem, naar vrede en liefde. zij zingen soms eenstemmig en dan weer meerstemming, zowel in het Nederlands als in het Frans of Engels.

"De Cantantes" zingen onder leiding van Jan Sinke. Het koor bestaat uit 17 vrolijke tantes, die een-, twee-, drie- en soms zelfs vierstemmig zingen. Het repertoire is veelzijdig. Voor dit knusse kerstdiner kiezen ze ervoor kerstliederen te zingen die passen bij een mooie maaltijd en een goed glas wijn.

Ontvangst     20 december, 18.30 uur.
Kosten          € 39,50 p.p. incl. diner en muziek (exclusief dranken) 
Reservering  Telefonisch bij 't Zwaantje 024-6961434

Feestdagen!

Maandag 25 december 2017
't Zwaantje
12:00 uur
Feestdagen!
Kerstmis is voor veel mensen één van de hoogtepunten van het jaar. Al jarenlang draagt 't Zwaantje en zijn medewerkers bij aan uw Kerstgevoel. Ook dit jaar zorgen wij graag voor heerlijke maaltijden en bijzondere gastvrijheid. Benieuw wat we dit jaar allemaal voor u kunnen verzorgen? Bekijk de Folder! 
Agenda archief
★★★ 8,7 Bekijk reviews
Beoordeling over ons hotel Logo Hoteliers.com 8,8

Voeg review toe

Logo Booking.com 8,6

Voeg review toe