Kado Mogelijkheden

Ontbijt-tegoed-bord
U geeft een speciaal, origineel Zwaantje ontbijtbord kado (€ 17.50). Diegene die het bord inlevert, kan aanschuiven bij ons heerlijke ontbijt. Geen standaard ontbijtbuffet, maar een huiselijk gedekte tafel vol met lekkers. Trouwens: u kunt natuurlijk ook zonder bord komen ontbijten, ook dan betaalt u € 17.50 Bij het ontbijt inbegrepen zijn 2 kopjes koffie/thee of cappuccino.

Likeuren
Ze blijven lekker, onze chocoladelikeur en de Biesseltse kruidenbitter.
Samen met graanbranderij de IJsvogel in Arcen hebben we twee likeuren ontwikkeld. Marietje likorette, vernoemd naar de moeder van uitbater Richard Meeussen, is een heerlijke chocolade likeur. Of 'schokkeloade' zoals Marietje zelf zou zeggen. De kruidenbitter 'Puttertje' is opgedragen aan alle bewoners van de Biesselt en vernoemd naar de bekende waterput tegenover 't Zwaantje. Wij serveren uiteraard beide likeuren, bij de koffie of als borrel. Daarnaast zijn ze per fles te koop.

Gilde duiten
Ooit gehoord van Kiste Trui? Een legende over een vrouw die haar leven lang zocht naar een kist met duiten die verloren ging tijdens de slag om de Mookerhei. Restaurateurs rondom de Mookerhei hebben zich verenigd in het Gilde van Kiste Trui en een gezamenlijk betaalmiddel ontwikkeld, Gilde duiten. Leuk kado: een schatkistje met Gilde duiten, te besteden bij de horecabedrijven aangesloten bij het Gilde. Voor ieder gewenst bedrag, verkrijgbaar bij 't Zwaantje. Handig: bestel van te voren uw schatkistje met duiten en u kunt hem zo afhalen. Klik hier.

Boek
Een rijke bloemlezing over de geschiedenis van 't Zwaantje en buurtschap de Biesselt. Klik hier voor meer info.