Kerstpakketten

Geven is misschien nog wel leuker dan krijgen.

De vijf leden van 't RestaurantGilde van Kiste Trui hebben een uniek geschenk voor de komende feestdagen! Een stijlvolle wijnkist, gemaakt door Ambachtelijk Hout in Gennep. Dit kistje is goed gevuld en veel meer dan alleen een wijnkist. Na het legen van dit kistje draait u de deksel om en hangt u het thuis aan een boom of muur in uw tuin, dan heeft u er in het voorjaar ook nog eens plezier van als Mezennestje!

De twee gaten in de deksel zorgen ervoor dat deze vogeltjes, die overigens dé perfecte bestrijders zijn van de processierups, een perfect plekje hebben om hun nestje te maken. Ze zullen zich hier uitermate welkom voelen, net als de gasten in onze restaurants. Het zakje duiten dat in het kistje zit (€25,-) kunt u meenemen om de rekening te betalen als u bij een van ons komt eten of gerechten af komt halen.

Het mooie aan deze geschenkverpakking is niet alleen dat het 2 functies heeft, maar u kunt de deksel (vanaf 25 stuks) ook nog heel voordelig laten voorzien van uw eigen (bedrijfs)logo.

Verras uw medewerkers en relaties dus met de (schat)kist van Kiste Trui en het wordt niet alleen een bijzondere winter, maar ook een prachtig voorjaar!

Het relatiegeschenk heeft u al vanaf €55,- in huis. U kunt er ook voor kiezen om het geschenk nog verder uit te breiden met extra duiten.

Meer informatie hierover of iets bestellen? Neem dan contact met ons op! Dit kan via de telefoon of via de mail.

Tel: 024 - 696 1434
E-mail: info@t-zwaantje.nl
★★★ 8,7 Bekijk reviews
Beoordeling over ons hotel Logo Hoteliers.com 8,8

Voeg review toe

Logo Booking.com 8,6

Voeg review toe